Kaupunkikehityslautakunta, kokous 18.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 126 Aluejohtokuntien hankkeet vuonna 2022

MliDno-2021-4146

Valmistelija

  • Tanja Pöyry, palvelukoordinaattori, tanja.poyry@mikkeli.fi
  • Jouni Riihelä, kaupunkikehitysjohtaja, Jouni.Riihela@mikkeli.fi

Kuvaus

Aluejohtokuntien hankerahoituksen jakautumisesta päätettiin kaupunkikehityslautakunnassa 24.1.2022 käsitellyn käyttösuunnitelman yhteydessä. Liitteenä on käyttösuunnitelman yhteydessä hyväksytty aluejohtokuntien hankerahojen käyttösuunnitelma. Tähän suunnitelmaan on tullut kaksi muutosta:

Anttolan aluejohtokunnan suunnittelema Anttolan yhtenäiskoulun urheiluhallin ulkoseinään muraalin maalaaminen (8000 euroa) ei tule toteutumaan, koska Kulttuurin unelmavuoden hankkeen kilpailutukseen ei ollut yksikään taiteilija jättänyt tarjousta. Anttolan aluejohtokunta esittää tämän hankerahoituksen siirtämistä Anttolan urheilukentän juoksuradan kunnostamiseen sekä Anttola-talon alakerran oven sähkölukitukseen ja kulunvalvontaan, joka mahdollistaa Anttolan kuntosalin käytön myös Yhteispalvelupisteen aukioloaikojen ulkopuolella.

Suomenniemen aluejohtokunnan suunnittelema tennis-/padel-ulkokentän kehittämissuunnitelma (5000 euroa) ei tule toteutumaan. Suomenniemen aluejohtokunta esittää tämän hankerahoituksen siirtämistä Juhla- ja tapahtumavalaistus Suomenniemen keskustaan -hankkeeseen lisämäärärahaksi jouluvalojen pistorasia- ja valoasennuksiin.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jouni Riihelä, kaupunkikehitysjohtaja, Jouni.Riihela@mikkeli.fi

Kaupunkikehityslautakunta hyväksyy nämä kaksi aluejohtokuntien käyttösuunnitelman muutosta.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Suomenniemen aluejohtokunta, Anttolan aluejohtokunta