Kaupunkiympäristölautakunta, kokous 15.6.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 106 Muut asiat

Päätös

Marita Hokkasen kysymyksen johdosta tekninen johtaja Jouni Riihelä kertoi, että niin Lehmuskylän sivukatujen kuin muidenkin katujen kunnostusta tehdään talousarvion yhteydessä päätettävän ohjelman mukaisesti ja talousarvion antamissa raameissa.

Riihelä kertoi, että ärtymystä aiheuttavaan taksien pysäköintiin torin sivulla Maaherrankadulla on puututtu huomauttelemalla, jotta paikat olisivat torilla asioivien käytössä.

Paavo Puhakan kysymyksen johdosta Riihelä kertoi, että silloin, kun bussiliikenteessä on edellytetty kaasubussien käyttöä, ehdon toteutumista seurataan sopimuskatselmuksissa. Koronapandemia on vaikeuttanut kaluston ja muutossarjojen saantia, mutta tilanne on korjaantumassa.

Lopuksi lautakunnan puheenjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, hallituksen ja eri ryhmien edustajat sekä esittelijä kiittelivät jäseniä, viranhaltijoita ja asioiden valmisteluun osallistuneita hyvin sujuneesta nelivuotiskaudesta.

Merkitään, että vammaisneuvoston edustaja Timo Petäjämäki palasi kokoukseen ja jäteasiain tarkastaja Nina Hurri poistui kokousesta tämän pykälän käsittelyn aikana.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.