Kaupunkikehityslautakunta, kokous 30.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 105 Muut asiat

Päätös

Katriina Noponen esitti, että lautakunta kiinnittää huomiota siihen, että yksityistieavustuksiin myönnetyt määrärahat eivät ole nykyisellään riittävät kunnossapitoavustuksiin ja haettuihin perusparannushankkeisiin. Hän esitti, että asiaan palataan talousarviokäsittelyssä. Lautakunta päätti yksimielisesti, että asia käsitellään talousarvion yhteydessä.

Marita Hokkanen oli huolestunut Siekkilän koulun purusta, onko suunnitelma edelleen 2023, se olisi hyvä hoitaa pois turvallisuuden ja viereisten asuntojen arvon laskun takia, epämääräistä joukkoa liikkuu siellä ja myös seikkailua etsivät uteliaat lapset hakeutuvat sinne. Poliisipartioita on kyllä nähty siellä.

Hokkanen myös toivoi jotain edullisin kustannuksin hoituvaa toimenpidettä kuntoportaiden väliselle alueelle, jossa on sateen jälkeen liejua, joka on turvallisuusriski ja kulkeutuu portaisiin.

Hokkanen muistutti myös pysäköintiongelmasta kevyen liikenteen väylällä: frisbeen käyttäjät Pohjoisväylällä liikenneympyrän lähellä pitävät sitä parkkipaikkana. Pyörällä sekä jalkaisin on vaarallistaa ohittaa pysäköityjä autoja.

Rakennusvalvonnan toiminta sai kehuja usemmalta taholta.

 


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.