Kaupunginhallitus, kokous 19.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 220 Tilannekatsaus energiaomistusjärjestelyn etenemisestä sekä toimijan valinta Due Diligence -vaiheeseen

MliDno-2020-952

Valmistelija

  • Tiia Tamlander, talousjohtaja, tiia.tamlander@mikkeli.fi

Kuvaus

Kaupunginhallituksen 15.5.2023 § 164 antaman ohjeistuksen mukaisesti kaupungin neuvonantajana toimiva KPMG on pyytänyt ensimmäisestä tarjouskierroksesta tarkennetut tarjoukset. Tarkennetut tarjoukset ja niiden vertailu ja analysointi suhteessa kaupunginvaltuuston päätöksessä 20.3.2023 § 41 asetettuihin kriteereihin esitellään kaupunginhallitukselle kokouksessa. Tarpeeksi kattavan tiedonsaannin varmistamiseksi tarjouksia on esitelty alustavasti myös pe 16.6.2023 kaupunginhallitukselle järjestetyssä epävirallisessa tilaisuudessa, jossa on lisäksi ollut mahdollista esittää aihepiiriin liittyviä kysymyksiä kaupungin neuvonantajille.

Tiedot tarjousprosessissa mukana olevista yrityksistä ja muut prosessiin liittyvät yksityiskohdat ovat salassa pidettäviä julkisuuslain 24.1 § 17 ja 20 kohdan perusteella.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Janne Kinnunen, kaupunginjohtaja, janne.kinnunen@mikkeli.fi

Kaupunginhallitus valitsee tarjoajien joukosta kokouksessa esiteltävien tarjousten ja niiden analyysiin rakentuvan kokonaisharkinnan perusteella parhaan toimijan myyntiprosessin seuraavaan eli Due Diligence -vaiheeseen. Päätösesitystä tarkennetaan tarvittaessa kokouksessa. Tämän vaiheen päätös on salassa pidettäviä julkisuuslain 24.1 § 17 ja 20 kohdan perusteella.

Varsinainen kaupan ja siihen liittyvien asiakirjojen hyväksyminen tapahtuu vasta Due Diligence -vaiheen jälkeen.

Päätös

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.