Konserni- ja elinvoimajaosto, kokous 11.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 33 Meidän IT ja talous Oy:n varsinainen yhtiökokous

MliDno-2023-1667

Valmistelija

  • Janne Skott, taloussuunnittelupäällikkö, janne.skott@mikkeli.fi

Kuvaus

Meidän IT ja talous Oy:n (Meita) tuottaa Mikkelin kaupungille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ICT-palveluita. Meitan varsinainen yhtiökokous järjestetään tiistaina 18.4.2023 klo 15 alkaen. Kokouskutsu ja esityslista on nähtävissä oheismateriaalina.

Yhtiökokoukselle tulee esittää Mikkelin kaupungin toimesta yhtä hallituksen jäsentä sekä hänelle henkilökohtaista varajäsentä. Mikkelin kaupungin esittämänä jäsenenä Meitan hallituksessa on toiminut Tiia Tamlander, joka on ilmaissut olevansa käytettävissä Meitan hallitukseen myös jatkossa. 

Konserni- ja elinvoimajaoston päätöksen 14.3.2023 § 26 mukaisesti kokousedustajana yhtiökokouksessa toimii kaupunginlakimies ja varalla taloussuunnittelupäällikkö.  

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Janne Kinnunen, kaupunginjohtaja, janne.kinnunen@mikkeli.fi

Konserni- ja elinvoimajaosto päättää esittää yhtiökokoukselle, että Meidän IT ja talous Oy:n hallituksen jäseneksi nimetään talousjohtaja Tiia Tamlander ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen kaupunginlakimies Annaliisa Leinonen.

Päätös

Hyväksyttiin.

Merkittiin, että kaupunginlakimies Annaliisa Leinonen ilmoitti olevansa esteellinen (oma asia) ja poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

Merkitään, että sihteerinä pykälän käsittelyn ajan toimi taloussuunnittelupäällikkö Janne Skott.

Tiedoksi

Meidän It ja talous Oy/toimitusjohtaja, nimetyt henkilöt

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.