Kaupunkiympäristölautakunta, kokous 15.12.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 160 Kaupunkiympäristölautakunnan kokousaikataulu kevätkaudelle 2021

MliDno-2020-2341

Valmistelija

  • Juha Ruuth, hallintopäällikkö, juha.ruuth@mikkeli.fi

Kuvaus

Kaupunkiympäristölautakunnan kokouksista on vuoden 2021 kevätkauden osalta laadittu seuraava ehdotus kokousaikatauluksi:

 26.1. käyttösuunnitelma, jätekuljetusjärjestelmä
 23.2. toimintakertomus/tilinpäätös vuodelta 2020
 23.3.
 20.4.
 25.5. maaliskuun seuranta
 15.6.

Kokousten aikataulu määräytyy suurelta osin talousarvion, tilinpäätöksen ja talouden seurannan aikataulujen mukaan.

Kokoukset ovat tiistaisin ja alkavat kello 16.15. Kokouspaikka on lautakuntien kokoushuone kaupungintalon 2. kerroksessa. Korona rajoituksista johtuen kokouksia on jouduttu pitämään sähköisinä. Sähköisten kokousten käytäntöä voidaan joutua jatkaamaan myös ensi vuoden puolella. Tästä asiasta kaupunki päättää erillisellä päätöksellä. Aikatauluun voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia. Poikkeavasta ajasta ja kokouspaikasta ilmoitetaan kokouskutsun lisäksi sähköpostiviestillä heti, kun muutos on tiedossa.

Lautakunnan jäsen, jolla on este osallistua kokoukseen, kutsuu itse varajäsenensä tilalleen. Poissaolosta tai siitä, että jäsen tulee kokoukseen myöhässä, on hyvä ilmoittaa myös kokouksen sihteerille.

Kokouksiin kutsutaan myös nimetyt kaupunginhallituksen, vammaisneuvoston, vanhusneuvoston ja nuorisovaltuuston edustajat. Heidän varaedustajiensa kutsumisessa noudatetaan samaa menettelyä kuin lautakunnan jäsenten kohdalla.

Viranhaltijoista kokouksiin osallistuvat esittelijä ja sihteeri sekä tarvittaessa asiantuntijoina kuultavaksi kutsuttavat muut viranhaltijat.

Varsinaisten kokousten lisäksi lautakunta voi järjestää seminaareja tai tutustumiskäyntejä, joista päätetään erikseen.

Mikäli jäsen haluaa jonkin asian käsiteltäväksi kokouksen lopussa kohdassa muut asiat, tulee tästä ilmoittaa joko etukäteen kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille tai viimeistään kokouksen alussa.

Mahdollisista esittelijän päätösehdotuksesta poikkeavista päätösesityksistä on toivottavaa ilmoittaa etukäteen kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille, jolloin asian käsittely ja kirjaaminen hoituvat sujuvammin.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jouni Riihelä, tekninen johtaja, Jouni.Riihela@mikkeli.fi

Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyy edellä olevan kokousaikataulun ja kokousohjeet kevätkaudelle 2021.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Lautakunnan jäsenet, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen, vammaisneuvoston, vanhusneuvoston ja nuorisovaltuuston nimetyt edustajat, palvelualueen tulosalueet ja tulosyksiköt

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.