Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta, kokous 30.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 46 Valtakunnalliset museopäivät ja Suomen museoliiton 99. vuosikokous Ahvenanmaalla 18.-20.5.2022

MliDno-2022-1209

Valmistelija

  • Matti Karttunen, museojohtaja, Matti.Karttunen@sivistys.mikkeli.fi

Kuvaus

Valtakunnalliset museopäivät ja Suomen museoliiton 99. vuosikokous järjestetään Ahvenanmaalla 18.-20.5.2022. Tapahtuma kokoaa museoliiton jäsenet ja yhteiskumppanit yhteen. Museopäivät järjestetään yhteistyössä Ahvenanmaan museoiden kanssa. Kokouspaikkana on kulttuuri- ja kongressitalo Alandica Maarianhaminan keskustassa. Osaan ohjelmasta on mahdollista osallistua myös etänä.

Suomen museoliiton 99. vuosikokous järjestetään 19.5.2022 klo 13.30 alkaen. Vuosikokous toteutetaan hybridinä eli vuosikokousedustajat voivat osallistua kokoukseen paikan päällä Maarianhaminassa tai verkon kautta. Vuosikokousedustajat ilmoittautuvat kokoukseen erillisellä ilmoittautumislomakkeella, joka avataan 21.3.2022.

Vuosikokoukseen kutsutaan osallistumaan liittojäsenet edustajiensa välityksellä sekä kannattavat jäsenet ja kunniajäsenet. Jäsenten äänioikeudesta on määrätty sääntöjen 11 §:ssä. Muutoin on voimassa mitä yhdistyslaissa on säädetty.

Mikkelin kaupunki on Suomen museoliiton I luokan jäsen, joka saa lähettää vuosikokoukseen kolme äänivaltaista edustajaa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta valitsee edustajat Valtakunnallisille museopäiville ja Suomen museoliiton 99. vuosikokoukseen. 

Päätös

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta päätti olla valitsematta edustajia Valtakunnallisille museopäivillle ja Suomen museoliiton 99. vuosikokoukseen.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.