Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta, kokous 29.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 34 Kävelyn ja pyöräilyn edistämisryhmän toimintakertomus 2022 ja toimintasuunnitelma 2023

MliDno-2023-1488

Valmistelija

  • Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi
  • Arja Väänänen, hyvinvointikoordinaattori, arja.vaananen@mikkeli.fi

Kuvaus

Mikkelin kaupunki toimeenpanee ja edistää "Kävelystä ja pyöräilystä potkua Mikkelin kulmille"-suunnitelman toimenpiteitä monitioimijaisella kävelyn ja pyöräilyn edistämisryhmällä (Käpy). Työryhmässä on edustajat kaikilta kaupungin toimialueilta, keskeisten sidosryhmien ja järjestöjen edustajat sekä asiantuntija pyöräilykuntien verkostosta. Mikkeli on pyöräilykuntien verkoston jäsen. Verkosto antaa lisätukea kaupungin kävelyn ja pyöräilynedistämistoimiin.

Toiminnan painopisteenä on ollut Aktiivinen arkiliikkuminen ympäri vuoden. Tavoitteena on aktiivisen arkiliikkumisen edistäminen kaiken ikäisillä.

Toiminnassa ja viestinnässä hyödynnetään teemaviikkojen ja teemapäivien painotuksia ja teemoja, kuten Pyöräilyviikkoa ja Liikkujan viikkoa.

Hyvinvointikoordinaattori, työryhmän puheenjohtaja, Arja Väänänen esittelee kävelyn ja pyöräilyn edistämisryhmän toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkittiin.

Merkitään, että hyvinvointikoordinaattori Arja Väänänen esitteli toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnalle.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.