Konserni- ja elinvoimajaosto, kokous 12.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 47 Meidän IT ja talous Oy:n yhtiökokous 27.4.2022

MliDno-2022-1443

Valmistelija

  • Janne Skott, vs. taloussuunnittelupäällikkö, janne.skott@mikkeli.fi

Kuvaus

Meidän IT ja talous Oy:n (Meita) tuottaa Mikkelin kaupungille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ICT-palveluita. Meitan varsinainen yhtiökokous järjestetään keskiviikkona 27.4.2022 klo 15 alkaen. Kokouskutsu ja esityslista on nähtävissä oheismateriaalina. Mikkelin kaupungin esittämänä jäsenenä Meitan hallituksessa on toiminut Tiia Tamlander, joka siirtyi hallituksen varsinaiseksi jäseneksi varajäsenen paikalta Heikki Siiran erotessa Meitan hallituksesta. 

Yhtiökokoukselle tulee esittää Mikkelin kaupungin toimesta yhtä hallituksen jäsentä sekä hänelle henkilökohtaista varajäsentä. Konserni- ja elinvoimajaoston päätöksen 31.8.2021 § 73 mukaisesti kokousedustajana yhtiökokouksessa toimii kaupunginlakimies ja varalla taloussuunnittelupäällikkö.  

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Timo Halonen, kaupunginjohtaja, timo.halonen@mikkeli.fi

Konserni- ja elinvoimajaosto päättää, että Meidän IT ja talous Oy:n hallituksen jäseneksi esitetään Tiia Tamlander sekä varajäseneksi Janne Skott.

Lisäksi konserni- ja elinvoimajaosto merkitsee tiedoksi yhtiökokouksen ja kokousedustajan.

Päätös

Hyväksyttiin.

Vt. talousjohtaja Tiia Tamlander ja vs. taloussuunnittelupäällikkö Janne Skott ilmoittivat olevansa esteellisiä (hallituksen jäsen ja varajäsen) ja poistuivat kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Ilmoitukset hyväksyttiin. 

Tiedoksi

Meidän IT ja talous Oy/toimitusjohtaja

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.