Kaupunginhallitus, kokous 9.8.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 296 Konserni- ja elinvoimajaoston vaali 2021-2023

MliDno-2021-2454

Valmistelija

  • Ari Liikanen, hallintojohtaja, ari.liikanen@mikkeli.fi

Kuvaus

Kaupungin hallintosäännön 8 §:n mukaan:

"Kaupunginhallituksessa on konserni- ja elinvoimajaosto, jossa on 5 jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kaupunginvaltuusto valitsee konserni- ja elinvoimajaoston jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet kaupunginhallituksen jäsenistä ja varajäsenistä. Kaupunginvaltuusto valitsee jaoston jäsenistä puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa.

Kaupunginvaltuusto voi kaupunginhallituksen esityksestä asettaa myös muita jaostoja kaupunginhallitukselle. Asettaessaan jaoston kaupunginvaltuusto samalla määrää jaoston jäsenten määrän, tehtävät ja toimivallan.

Kaupunginvaltuusto valitsee jaostoihin jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Kaupunginvaltuusto valitsee jaostoihin puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat."

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Timo Halonen, kaupunginjohtaja, timo.halonen@mikkeli.fi

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että se valitsee konserni- ja elinvoimajaostoon 16.8.2021-31.5.2023 väliseksi ajaksi viisi (5) varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet sekä valitsee jaoston puheenjohtajan sekä 1. varapuheenjohtajan ja 2. varapuheenjohtajan.

Pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.