Konserni- ja elinvoimajaosto, kokous 13.4.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 35 Mikkelin Toriparkki Oy:n varsinainen yhtiökokous 20.4.2021

MliDno-2021-1381

Valmistelija

  • Janne Skott, vs. taloussuunnittelupäällikkö, janne.skott@mikkeli.fi

Kuvaus

Mikkelin Toriparkki Oy:n varsinainen yhtiökokous järjestetään tiistaina 20.4.2021 klo 10 alkaen ensisijaisesti etäyhteydellä, tai vaihtoehtoisesti Mikkelin Kiinteistöpysäkin kokoustiloissa. Kokouksen asialistalla on mm. tilinpäätöksen vahvistaminen, sekä hallituksen jäsenten ja tilintarkastajan valitseminen. Kokouskutsu ja kokouksen esityslista liitetään oheismateriaaliksi.

Konserni- ja elinvoimajaoston päätöksellä 18.8.2020 § 39 on päätetty edustajista keskeisten yhteisöjen sääntömääräisiin kokouksiin. Mikkelin Toriparkki Oy:n osalta edustajaa ei ole edellä mainitussa päätöksessä nimetty. Mikkelin kaupungin edustajaksi kokoukseen esitetään palvelujohtaja Linda Asikaista. Nimetylle kokousedustajalle annetaan oikeus arvioida, onko Mikkelin kaupungin tarpeellista osallistua kokoukseen.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Timo Halonen, kaupunginjohtaja, timo.halonen@mikkeli.fi

Konserni- ja elinvoimajaosto merkitsee kokouksen tiedoksi ja päättää, että Mikkelin kaupungin edustajana toimii palvelujohtaja Linda Asikainen. Nimetty kokousedustaja tekee arvion, onko Mikkelin kaupungin osallistuminen kokouseen tarpeellista.

Päätös

Merkittiin.

Tiedoksi

Palvelujohtaja

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.