Konserni- ja elinvoimajaosto, kokous 6.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 52 Viitostie ry:n vuosikokous 13.6.2023

MliDno-2023-2307

Valmistelija

  • Janne Skott, taloussuunnittelupäällikkö, janne.skott@mikkeli.fi

Kuvaus

Viitostie ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 13.6.2023 klo 15.00 Leppävirran kunnantalolla, Savonkatu 39, Leppävirta. Kokouksessa käsitellään normaalit vuosikokousasiat yhdistyksen sääntöjen sekä oheismateriaalina olevan asialistan mukaisesti.

Viitostie ry edustaa viitostien vaikutuspiirissä olevia kuntia, maakuntia ja elinkeinoelämää, tehden kehitystyötä ja edunvalvontaa viitostien ja yhdistyksen osakkaiden hyväksi. 

Vuosikokouksessa valitaan yhdistyksen hallitus. Mikkelin kaupunkia on yhdistyksen hallituksessa edustanut Markku Kakriainen, sekä hallituksen varajäsenenä Jouni Riihelä. Molemmat ovat käytettävissä hallitustehtäviin myös jatkossa. 

Kokousedustajana toimii konserni- ja elinvoimajaoston 14.3.2023 § 26 päätöksen mukaisesti kaupunkikehitysjohtaja ja varalla kaupungininsinööri.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Janne Kinnunen, kaupunginjohtaja, janne.kinnunen@mikkeli.fi

Konserni- ja elinvoimajaosto merkitsee kokouksen ja kokousedustajan tiedoksi, sekä ohjeistaa kokousedustajaa mm. hallitusjäsenesityksiä koskien.

Päätös

Merkittiin.

Konserni- ja elinvoimajaosto ohjeisti kokousedustajaa esittämään hallituksen jäseneksi Markku Kakriaista ja varajäseneksi Jouni Riihelää.

Tiedoksi

Kokousedustaja, nimetyt henkilöt

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.