Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta, kokous 24.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 56 Muutos liikuntapalveluiden rakentamisen investointikohteisiin 2023

MliDno-2022-6202

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi

Kuvaus

Kaupunginvaltuusto on talousarviopäätöksessään 14.11.2022 § 145 osoittanut hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnan alaisen toiminnan irtaimen investointeihin 140 000 euron määrärahan sekä liikuntapalveluille liikuntapaikkarakentamiseen ja kunnostukseen 125 000 euron määrärahan.

Lautakunta on kokouksessaan 14.12.2022 § 126 päättänyt osoittaa irtaimen investointimäärärahasta pääkirjaston palautusautomaattien hankintaan 25 000 €.

Liikuntapalvelut esittää hankittavaksi, irtaimen investointimäärärahan puitteissa, seuraavat koneet ja ulkokuntoilulaitteet: latukoneen kumitelat, ulkokuntoilulaitteet, kuorma-auto siirtolavalla, traktori, Wibit-rata.

Lisäksi liikuntapalvelut esittää, että liikuntapaikkarakentamiseen ja kunnostukseen osoitettu määräraha 125 000 euroa käytetään seuraaviin kohteisiin: Rantakeitaan poreamme, ulkokuntoilualueen suunnittelu ja rakentaminen, jääkiekkokaukaloiden uusiminen/korjaaminen ja huoltorakennusten kunnostus.

Liikuntapäällikkö avaa kokouksessa investointimäärärahan käyttöä. 

Päätösehdotus

Esittelijä

Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta päättää hyväksyä liikuntapalvelujen koneiden ja ulkokuntoilulaitteiden hankintaan 115 000 euron irtaimen investointimäärärahan ja  liikuntapaikkarakentamiseen ja kunnostukseen 125 000 euron investointimäärärahan edellä esitettyihin kohteisiin.

Päätös

Hyväksyttiin.

Valmistelija

  • Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi
  • Tiina Juhola, liikuntapäällikkö, tiina.juhola@sivistys.mikkeli.fi

Kuvaus

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta on hyväksynyt 25.1.2023 (§ 17) liikuntapalveluiden liikuntapaikkarakentamiseen ja kunnostukseen osoitetun määrärahan 125 000 euroa käytettäväksi seuraaviin kohteisiin: Rantakeitaan poreamme, ulkokuntoilualueen suunnittelu ja rakentaminen, jääkiekkokaukaloiden uusiminen/korjaaminen ja huoltorakennusten kunnostus. Kilpailutusten jälkeen suunniteltujen hankintojen kustannukset tulevat olemaan alle 125 000 euroa. Liikuntapalvelut esittää, että jäljellle jääneet liikuntapaikkarakentamiseen ja kunnostukseen osoitetut investointimäärärahat käytetään ulkokenttien ja reittien kunnostukseen.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Virpi Siekkinen, sivistysjohtaja, Virpi.siekkinen@mikkeli.fi

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta päättää, että liikuntapalveluille osoitetusta liikuntapaikkarakentamisen ja kunnostuksen 125 000 euron määrärahasta käytetään Rantakeitaan poreammeen, ulkokuntoilualueen suunnittelun ja rakentamisen, jääkiekkokaukaloiden uusimisen/korjaamisen ja huoltorakennusten kunnostuksen jälkeen jäljelle jäävä määräraha ulkokenttien ja reittien kunnostukseen.

Päätös

Hyväksyttiin.

Merkitään,​ että vt. kirjastopäällikkö Pia Kontio poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen.

Tiedoksi

Liikuntapaikkamestarit

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.