Anttolan aluejohtokunta, kokous 21.11.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 55 Anttolan hankeaihiot Mikkelin kaupungille

MliDno-2019-2072

Valmistelija

  • Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com
  • Suvi Salonranta, suvi.salonranta@gmail.com
  • Nina Parkkinen, nina.parkkinen@pp.inet.fi

Kuvaus

Anttolan aluejohtokunnan edustajat ovat neuvotelleet Anttolaan liittyvistä kehittämishankkeista rahoittajien kanssa. Esimerkiksi yhteisöllisiin kehittämishankkeisiin olisi mahdollista saada tukea. Anttolan yhdistyksillä ei ole mahdollisuutta lähteä hallinnoimaan isompia hankkeita, vaan niiden hallinto tulee hoitaa Mikkelin kaupungin hanketoiminnan kautta. Tästä on alustavasti neuvoteltu kaupungin kanssa.

Anttolan keskustan alueelle valmistui vuoden 2021 lopulla kaavavisiointi, johon osallistettiin laajasti kuntalaisia kyselyssä ja erilaisissa kuulemistilaisuuksissa. Kaavavisioinnissa esitetyt Anttolan keskustan kehittämissuunnitelmat tarjoavat hyvät suuntaviivat Anttolan kehittämistoimille ja niiden pohjalta voidaan koota erilaisia hankevaihtoehtoja. 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com

Anttolan aluejohtokunta keskustelee Mikkelin kaupungille esitettävistä hankeaiheista ja nimeää niille vastuuhenkilöt. 

Päätös

Anttolan aluejohtokunta keskusteli esitettävistä hankeaiheista keväällä 2022 tehdyn toimintasuunnitelman pohjalta. Aluejohtokunta päätti, että ehdotetaan kehittämishanketta, jolla pyritään kehittämään Anttolan satamaa ja sen palveluja. Aluejohtokunta valmistelee hanke-ehdotuksen Mikkelin kaupungille.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.