Konserni- ja elinvoimajaosto, kokous 4.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 90 Työväen näyttämöpäivien kannatusyhdistys ry:n vuosikokous 10.11.2022

MliDno-2021-4186

Valmistelija

  • Janne Skott, vs. taloussuunnittelupäällikkö, janne.skott@mikkeli.fi

Kuvaus

Työväen näyttämöpäivien kannatusyhdistys ry:n vuosikokous järjestetään torstaina 10.11.2022 klo 11.30 Etelä-Savon maakuntaliiton tiloissa osoitteessa Mikonkatu 5, Mikkeli.

Mikkelin kaupunki ja Työväen Näyttömöiden Liitto ry voivat nimetä vuosikokoukseen kolme edustajaa, Mikkelin Teatterin kannatusyhdistys ry kaksi edustajaa ja muut jäsenyhteisöt yhden edustajan. Kullakin edustajalla on yksi ääni. Mikkelin kaupungin nimeäminä jäseninä yhdistyksen hallituksessa ovat toimineet Kirsi Olkkonen ja Timo Halonen. Näistä Olkkonen on erovuorossa. 

Kokouskutsu ja kokouksen esityslista esitetään oheismateriaalina.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Timo Halonen, kaupunginjohtaja, timo.halonen@mikkeli.fi

Konserni- ja elinvoimajaosto nimeää 1–3 kaupungin edustajaa Työväen Näyttämöpäivien Kannatusyhdistys ry:n vuosikokoukseen 10.11.2022 ja ohjeistaa edustajia kokousta varten hallituksen jäsenen nimeämiseksi.

Päätös

Konserni- ja elinvoimajaosto nimesi Työväen Näyttämöpäivien Kannatusyhdistys ry:n vuosikokoukseen kaupungin edustajaksi hallintojohtaja Ari Liikasen.

Lisäksi konserni- ja elinvoimajaosto antoi ohjeeksi esittää Työväen Näyttämöpäivien Kannatusyhdistys ry:n hallitukseen nimettäväksi Kirsi Olkkosen ja Heli Kauppisen.

Tiedoksi

Nimetyt edustajat, Työväen näyttämöpäivien kannatusyhdistys ry

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.