Anttolan aluejohtokunta, kokous 30.11.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 65 Vuoden nuoren anttolalaisen valinta 2021

MliDno-2021-3955

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com
Suvi Salonranta, suvi.salonranta@gmail.com
Nina Parkkinen, nina.parkkinen@pp.inet.fi

Kuvaus

Anttolan aluejohtokunta on perinteisesti palkinnut vuosittain vuoden nuoren anttolalaisen.

Aiempina vuosina on palkittu nuori tai nuorten ryhmä, joka on niittänyt esimerkiksi kansallista tai kansainvälistä mainetta tai toiminut esimerkillisesti, yhteisöllisesti ja yhteisön hyväksi. Valinnan on suorittanut Anttolan aluejohtokunta ja valittu on pakittu 200 euron stipendillä.

Päätösehdotus

Esittelijä

Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com

Anttolan aluejohtokunta päättää, että vuonna 2021 palkitaan vuoden nuori anttolalainen. Stipendin suuruus on 200 euroa. Stipendi voidaan tarvittaessa jakaa myös kahdelle. Valmistelutyöryhmä valmistelee vuoden nuoren anttolalaisen valintaa ja ottaa esityksiä vastaan. Stipendin saaja julkistetaan joulukuussa, mahdollisesti Anttolan joulun avauksessa tai seurakunnan järjestämässä kuusenkoristajaistilaisuudessa. Vuoden nuori anttolalainen palkinnon saaja voidaan aikataulullisista syistä valita aluejohtokunnan sähköpostitse käytävässä keskustelussa.

Päätös

Hyväksyttiin.

Merkitään tiedoksi että, vuoden nuori anttolalainen palkitaan kuusenkoristajaistilaisuudessa 9.12.2021. Stipendin luovuttaa Anttolan aluejohtokunnan puheenjohtaja Taina Harmoinen.

Valmistelija

  • Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com
  • Suvi Salonranta, suvi.salonranta@gmail.com
  • Nina Parkkinen, nina.parkkinen@pp.inet.fi

Kuvaus

Aluejohtokunta on perinteisesti palkinnut vuosittain vuoden nuoren anttolalaisen. Aiempina vuosina on palkittu nuori tai nuorten ryhmä, joka on niittänyt esimerkiksi kansallista tai kansainvälistä mainetta tai toiminut esimerkillisesti, yhteisöllisesti ja yhteisön hyväksi. Valinnan on suorittanut Anttolan aluejohtokunta ja valittu on palkittu 200 euron stipendillä. Aluejohtokunnan kokouksessa 21.10.2021 päätettiin vuoden 2021 nuoren anttolalaisen valinnasta ja palkitsemisesta 200 euron stipendillä. Valmisteluryhmä on pyytänyt ehdotuksia valittavasta henkilöstä sähköpostitse 21.11.2021 mennessä. Vuoden nuoren anttolalaisen valinnassa otetaan huomioon tulleet ehdotukset.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com

Anttolan aluejohtokunta valitsee vuoden 2021 nuoren anttolalaisen. Valinta julkistetaan 9.12.2021 kuusenkoristajaistilaisuudessa Anttolan seurakuntatalolla.

Päätös

Hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.