§ 8 Etelä-Savon tanssiopiston kannatusyhdistys ry:n kohdeavustus

Lataa 

MliDno-2024-52

Päätöspäivämäärä

3.5.2024

Päätöksen tekijä

Kulttuuripäällikkö

Päätöksen peruste

Mikkelin kaupungin hallintosääntö, sivistystoimen toimintasääntö, yleisten kulttuuripalveluiden avustusohje 

Kuvaus

Etelä-Savon Tanssiopiston kannatusyhdistys ry anoo 4190€ kohdeavustusta Etelä-Savon Tanssiopisto ja Sirkuskoulun PINK PINK PINK - tanssia vaaleanpunaisesta,11.5.2024 klo 17 kevätnäytöksen tuotantokuluihin. Kevätnäytös pidetään konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa Mikkelissä.

Päätös

Myönnän 2800€ kohdeavustuksen Etelä-Savon Tanssiopisto ja Sirkuskoulun PINK PINK PINK - tanssia vaaleanpunaisesta,11.5.2024 klo 17 kevätnäytöksen tuotantokuluihin, kohdentuen tilavuokraan ja tekniikkaan.

Ennen kohdeavustuksen maksamista on esitettävä selvitys myönnetyn määrärahan käytöstä. Avustus maksetaan jälkikäteen kertasuorituksena selvitystä vastaan. Selvitys kohdeavustuksen käytöstä –lomake löytyy Mikkelin kaupungin nettisivuilta www.mikkeli.fi. Selvitys on toimitettava kulttuuripalveluihin kuukauden kuluessa hankkeen tai tapahtuman päättymisestä, mutta kuitenkin viimeistään kuluvan kalenterivuoden aikana. Kalenterivuoden vaihduttua avustuspäätös raukeaa. Mikäli hakija ei ole toimittanut aiemmin tänä vuonna edellisen tilikauden toimintakertomusta, tilinpäätöstä sekä tilin- tai toiminnantarkastajan lausuntoa, kuluvan tilikauden talousarviota ja toimintasuunnitelmaa, ne on toimitettava ennen avustuksen maksamista. 

Hakijan on huomioitava yleisten kulttuuripalveluiden avustusohjeet, jotka koskevat kohdeavustuksen myöntämistä. Samoin hakijan on huomioitava viestintäohjeistus. 

Allekirjoitus

kulttuuripäällikkö Susanna Latvala

Organisaatiotieto

Yleiset kulttuuripalvelut