§ 5 Tanssikoulu La Carmencitan kannatusyhdistys ry:n kohdeavustus 3200€

Lataa 

MliDno-2024-52

Päätöspäivämäärä

24.4.2024

Päätöksen tekijä

Kulttuuripäällikkö

Päätöksen peruste

Mikkelin kaupungin hallintosääntö, sivistystoimen toimintasääntö, yleisten kulttuuripalveluiden avustusohje

Kuvaus

Tanssikoulu La Carmencitan Kannatusyhdistys Ry järjestää yhdessä Tanssikoulu Carmencitan kanssa MERI-kevätnäytöksen ma 13.5.2024 klo 18 Mikkelin Teatterissa, jonka järjestämiskuluihin yhdistys hakee 7600€ kohdeavustusta.

Päätös

Myönnän Tanssikoulu La Carmencitan Kannatusyhdistys ry:lle 3200€ kohdeavustuksen Meri -kevätnäytöksen järjestämiskuluihin, kohdentuen tila- ja tekniikkakustannuksiin sekä markkinointi- ja viestintäkuluihin.

Ennen kohdeavustuksen maksamista on esitettävä selvitys myönnetyn määrärahan käytöstä. Avustus maksetaan jälkikäteen kertasuorituksena selvitystä vastaan. Selvitys kohdeavustuksen käytöstä –lomake löytyy Mikkelin kaupungin nettisivuilta www.mikkeli.fi. Selvitys on toimitettava kulttuuripalveluihin kuukauden kuluessa hankkeen tai tapahtuman päättymisestä, mutta kuitenkin viimeistään kuluvan kalenterivuoden aikana. Kalenterivuoden vaihduttua avustuspäätös raukeaa. Mikäli hakija ei ole toimittanut aiemmin tänä vuonna edellisen tilikauden toimintakertomusta, tilinpäätöstä sekä tilin- tai toiminnantarkastajan lausuntoa, kuluvan tilikauden talousarviota ja toimintasuunnitelmaa, ne on toimitettava ennen avustuksen maksamista.

Hakijan on huomioitava yleisten kulttuuripalveluiden avustusohjeet, jotka koskevat kohdeavustuksen myöntämistä. Samoin hakijan on huomioitava viestintäohjeistus.

Allekirjoitus

kulttuuripäällikkö Susanna Latvala

Organisaatiotieto

Yleiset kulttuuripalvelut