§ 23 Markkinointikumppanuus Mikkeli Games- tapahtumassa 12.7.2024

Lataa 

MliDno-2024-381

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 37

Kuvaus

Mikkelin Kilpa- Veikot ry on ottanut yhteyttä ja esittänyt, että Mikkelin kaupunki olisi yleisurheilun huipputapahtuman Mikkeli Gamesin pääyhteistyökumppaneista.

Kilpailutapahtuma järjestetään perjantaina 12.7.2024 Urheilupuistossa. Lajeina tapahtumassa ovat muun muassa miesten ja naisten keihäs, naisten pituushyppy, miesten 200 m ja naisten 100 metrin aidat.

Itse kisatapahtumien lisäksi päivän aikana tarjolla on myös tekemistä ja katsottavaa perheen pienimmille. Lapsille luvassa muun muassa pituushyppyä, turbokeihäänheittoa ja pomppulinna sekä merkityksellisiä tapaamisia Osuuskauppa Suur- Savon maskottien Onni Oravan ja Apsi Apinan, LähiTapiolan Kamu kissan  sekä Hulivilikarnevaalien Eevert- ketun kanssa. Tapahtuman suojelijoina toimivat keihäslegendat Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen.

Kilpailutapahtuma saa merkittävää valtakunnallista huomiota, koska Suomen kärkikeihäänheittäjät tulevat tapahtumaan. Myös muihin lajeihin saadaan  nimekäs osanottajakaarti, joka osaltaan lisää tapahtuman kiinnostavuutta.

Tapahtuman käytännön järjestäjänä toimii paljon kokemusta omaava urheiluseura Mikkelin Kilpa-Veikot.

Mikkelin Kilpa-Veikot esittää, että Mikkelin kaupunki olisi yksi pääyhteistyökumppani koska tapahtuma saa merkittävää valtakunnallista ja paikallista näkyvyyttä, Mikkelin kaupunki olisi hyvin esillä tapahtuman yhteydessä, nettisivuilla sekä tapahtuman markkinoinnissa.

Päätös

Päätän, että kaupunki myöntää 5.000 euroa (ilman arvonlisäveroa) Mikkelin Kilpa- Veikot ry:lle 12.7.2024 järjestettävää Mikkeli Games - tapahtumaa varten. Yhdistys vastaa mahdollisista omista veroseuraamuksistaan.

Raha maksetaan laskua vastaan. Raha maksetaan kaupunginhallituksen käyttövarausmäärärahasta, kustannuspaikalta 1411.

Allekirjoitus

Janne Kinnunen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut