§ 2 Päätös Anni ignatiuksen ottamisesta luokanopettajan virkaan 1.8.2024 alkaen, sijoituskouluna Anttolan yhtenäiskoulu

Lataa 

MliDno-2024-830

Päätöspäivämäärä

12.4.2024

Päätöksen tekijä

Anttolan yhtenäiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Mikkelin kaupungin hallintosääntö § 39,​ kohta 11

Kuvaus

Mikkelin kaupungin luokanopettajan virka on ollut täytettävänä 1.8.2024 alkaen,​ sijoituskouluna Anttolan yhtenäiskoulu. Kuntarekryn työavain 584796. Tehtävään oli 16 hakijaa,​ joista 14 kelpoista.

Kokonaisharkinnan perusteella esitetään,​ että tehtävään valitaan Anni Ignatius. Perusteluna on,​ että Ignatiuksella on innovatiivisia ajatuksia luokanopetuksen ja alkuopetuksen kehittämisestä. Lisäksi hän on aiemmassa työssään osallistunut vahvasti monenlaiseen koulun kehittämistyöhön ja hänellä on kokemusta yhtenäiskoulussa opettamisesta.  Varasijalle Ignatiuksen kieltäytymisen varalle esitetään Iina Pulkkista.

Päätös

Otan Anni Ignatiuksen Mikkelin kaupungin luokanopettajan virkaan 1.8.2024 alkaen,​ sijoituskouluna Anttolan yhtenäiskoulu. Tehtävänhaltijalle voidaan osoittaa opetustunteja myös kaupungin muista kouluista ja kelpoisuuden mukaan myös muista opetusaineista.

Palkka 3 142,​35 €,​ Mikkeli-​lisä ja mahdollinen tva-​osuus maksetaan OVTES:n (1.8.2024) 4 03 028  mukaan tililtä 2611 4001 100 edellyttäen,​ että opv 24 täyttyy. Tunnit,​ tilit,​ tehtäväkohtainen palkka ja mahdollinen painotus tarkentuvat koulun lukuvuosi /työsuunnitelmassa ja opettajalomakkeessa.

Valitulle ei aseteta koeaikaa eikä rikosrekisteriotetta vaadita. Valitun tulee toimittaa lääkärinlausunto.

Ohjeet terveydentilalausunnon ja rikostaustaotteen hankkimisesta ja toimittamisesta
Mikäli päätöksessänne lukee, että Teidän on toimitettava lausunto terveydentilasta ja/tai rikostaustaote, noudattakaa seuraavia ohjeita:

  • Valitun on huolehdittava, että hän hankkii asianmukaisen lausunnon terveydentilasta (päätöksessä saattaa lukea lääkärinlausunto, tarkoittaa samaa) ja toimittaa sen sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualueelle mainitussa määräajassa. Kyseessä on lausunto, jossa todetaan henkilö terveytensä puolesta sopivaksi hoitamaan ko. tehtävää. Työnantaja tarvitsee vain työnantajalle tarkoitetun kappaleen lausunnosta.
  • Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaotteen voi tilata sähköisen asiointipalvelun kautta https://asiointi2.oikeus.fi/oikeusrekisterikeskus/#/  tai sähköpostitse osoitteesta rikosrekisteri@om.fi.

     

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on mainittava:

  • että henkilö haluaa tilata lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarvittavan otteen rikostaustasta
  • tilaajan täydellinen nimi
  • henkilötunnus (tai syntymäaika ja -paikka, jos henkilötunnusta ei ole)
  • työnantaja tai viranomainen, jota varten ote tilataan (Mikkelin kaupunki/sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue)
  • tilaajan postiosoitepäivämäärä ja allekirjoitus

Rikostaustan asiakaspalvelu: puhelin 029 56 65650 arkisin klo 10.00–13.00.

Rikostaustaotteen tilaa siis asianomainen työnhakija itse, työnantajalla ei ole siihen oikeutta.
Rikostaustaote / lausunto terveydentilasta toimitetaan tai esitetään Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualueen palvelupäällikölle:

Mikkelin kaupunki
Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue / palvelupäällikkö
Maaherrankatu 9 - 11 (3. krs.)
50100 Mikkeli

Allekirjoitus

Tiina Niskala, Anttolan yhtenäiskoulun rehtori

Organisaatiotieto

Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue