Kaupunkikehityslautakunta, kokous 20.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 23 Muut asiat

Valmistelija

  • Jouni Riihelä, kaupunkikehitysjohtaja, Jouni.Riihela@mikkeli.fi

Kuvaus

Kaupungininsinööri Pekka Kammonen kertoo kokouksen alussa liikenteen ja liikkumisen keskeisistä suunnittelu- ja toteutushankkeista (20 min).

Metsätaloussuunnitelman uudistaminen, ohjausryhmään lautakunnan edustajien valinta (2-3 henkeä).

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jouni Riihelä, kaupunkikehitysjohtaja, Jouni.Riihela@mikkeli.fi

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Katriina Noponen esitti, että lautakunnan edustajiksi metsätaloussuunnitelman ohjausryhmään valitaan Pertti Karhunen ja Jaakko Väänänen. Hannu Tullinen kannatti Noposen esitystä.

Muita esityksiä ei ollut, joten puheenjohtaja totesi, että Pertti Karhunen ja Jaakko Väänänen valittiin yksimielisesti lautakunnan edustajiksi ohjausryhmään.

Marita Hokkanen kysyi, kenellä on vastuu ja keneen asiassa voi ottaa yhteyttä, jos auto vaurioituu, kun sillä ajetaan auraamattomalla tai huonosti auratulla kadulla. Todettiin, että lähtökohtaisesti vastuu on kuljettajalla itsellään, jos lähtee ajamaan sellaista katua tai tietä, jonka auraus on tekemättä. Vahingon sattuessa on syytä pyytää poliisi paikalle ja dokumentoida olosuhteet ja olla sitten yhteydessä kaupungin kunnossapitopäällikköön ja mahdollisen korvausvaatimuksen osalta kaupunginlakimieheen.

Katariina Asikainen kertoi, että Matkakeskuksen piha-alue on ollut vaarallisen jäinen ja pyysi välittämään tiedon niille, jotka vastaavat sen kunnossapidosta.

 

 


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.