Anttolan aluejohtokunta, kokous 20.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 16 Aluejohtokuntien yhteinen toritapahtuma 11.6.2022 Mikkelin torilla

MliDno-2022-1507

Valmistelija

  • Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com
  • Suvi Salonranta, suvi.salonranta@gmail.com
  • Nina Parkkinen, nina.parkkinen@pp.inet.fi

Kuvaus

Mikkelin aluejohtokunnat järjestävät lauantaina 11.6.2022 yhteisen toritapahtuman Mikkelin torilla. Yhteisessä toritapahtumassa voi markkinoida pitäjien tapahtumia, myydä alueen tuotteita ja järjestää ohjelmaa torin ohjelmalavalla. Aluejohtokuntien edustajat ovat suunnitelleet tapahtumaa yhdessä Mikkelin kaupungin ja Mikkelin Torikauppiasyhdistyksen kanssa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Taina Harmoinen, taina.harmoinen@gmail.com

Anttolan aluejohtokunta osallistuu aluejohtokuntien yhteiseen toritapahtumaan. Päätetään esiteltävistä asioista ja tarvittavasta materiaalista, yrittäjä- ja toimijayhteistyöstä sekä tapahtuman tiedottamisesta Anttolassa.

Päätös

Anttolan aluejohtokunta osallistuu aluejohtokuntien yhteiseen toritapahtumaan Mikkelin torilla 11.6.2022 klo 10 - 15. Kysytään Anttolasta esiintymän Anniina ja Tuomas Korhosta. Päätettiin koostaa Anttolan kesäajan tapahtumista esite. Pyritään saamaan esite jakoon jo Anttolan kesänavaukseen 28.5.2022. Tehdään toritapahtumasta ja esitteestä aluejohtokunnan fb-sivulle tiedote, jossa kysytään anttolalaisilta toimijoilta tietoja Anttolan kesän tapahtumista ja kiinnostuksesta osallistua toritapahtumaan.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.