Vesiliikelaitoksen johtokunta, kokous 31.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 22 Vesiliikelaitoksen johtokunnan kokoukset kevät 2022 (lisäpykälä)

Valmistelija

  • Reijo Turkki, vesilaitoksen johtaja, reijo.turkki@mikkeli.fi

Kuvaus

Vesiliikelaitoksen johtokunnan kokouksista on laadittu seuraava ehdotus kevätkaudelle 2022.

24.3. siirtyi

31.3.

28.4.

16.6.

Kokousten aikataulu on yhteensovitettu kaupunkikehityslautakunnan kokousaikataulun ja talouden seurannan aikataulujen mukaan.

Kokoukset ovat torstaisin ja alkavat kello 17.00. Kokousta 24.3.2022 jouduttiin siirtämään viikkoa myöhemmäksi eli uusi kokousajankohta on torstai 31.3.2022.

Laaja etätyö-/kokoussuositus päättyy maaliskuun lopussa ja kukin toimielin voi päättää tavastaan järjestää omat kokouksensa tämän jälkeen.

Kokouspaikka on valtuustosali tai lautakuntien kokoushuone kaupungintalon 2. kerroksessa. Aikatauluun voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia. Poikkeavasta ajasta ja kokouspaikasta ilmoitetaan kokouskutsun lisäksi sähköpostiviestillä heti, kun muutos on tiedossa. 

Johtokunnan jäsen, jolla on este osallistua kokoukseen, kutsuu itse varajäsenensä tilalleen. Poissaolosta tai siitä, että jäsen tulee kokoukseen myöhässä, on hyvä ilmoittaa myös kokouksen sihteerille.

Kokouksiin kutsutaan myös nimetyt kaupunginhallituksen ja kaupunkikehityslautakunnan edustajat ja viranhaltijat.

Vesilaitoksen viranhaltijoista kokouksiin osallistuu esittelijä.

Mikäli jäsen haluaa jonkin asian käsiteltäväksi kokouksen lopussa kohdassa muut asiat, tulee tästä ilmoittaa joko etukäteen kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille tai viimeistään kokouksen alussa.

Mahdollisista esittelijän päätösehdotuksesta poikkeavista päätösesityksistä on toivottavaa ilmoittaa etukäteen kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille, jolloin asian käsittely ja kirjaaminen hoituvat sujuvammin.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Reijo Turkki, vesilaitoksen johtaja, reijo.turkki@mikkeli.fi

Vesiliikelaitoksen johtokunta hyväksyy edellä olevan kokousaikataulun ja kokousohjeet kevätkaudelle 2022.

Päätös

Keskustelun aikana esittelijä täydensi päätösehdotustaan niin, että johtokunta päättää, että kokoukset pidetään ns. hybridikokouksina eli kokoukset järjestetään sähköisen järjestelmän kautta, mutta halukkaille varataan mahdollisuus osallistua niihin myös kaupungin kokoustiloissa.

Esittelijän täydennetty päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.