Vammaisneuvosto, kokous 23.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 58 Vammaisneuvoston jäsenten valinta edustajiksi lautakuntiin ja Essoten vammais- ja vanhusneuvostoon

Valmistelija

  • Arja Väänänen, hyvinvointikoordinaattori, arja.vaananen@mikkeli.fi

Kuvaus

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta ja kaupunkiympäristölautakunta kutsuvat kukin yhden (1) edustajan vammaisneuvostosta kuhunkin toimielimeen ja kullekin edustajalle henkilökohtaisen varajäsenen. Vammaisneuvoston edustajilla on hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnassa ja kaupunkiympäristölautakunnassa läsnäolo- ja puheoikeus. Vammaisneuvostolla on mahdollisuus asettaa edustaja myös kasvatus- ja opetuslautakuntaan. 

Essoten vammais- ja vanhusenuvostoon nimetään jäsenet alueen kuntien vammais- ja vanhusneuvostoista 2022 alkavalle toimintakaudelle.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Kauko Väisänen, vaisanen.kauko@gmail.com

Päätetään vammaisneuvoston edustajien ja ja varaedustajien nimeämisestä.

Päätös

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakuntaan valittiin edustajaksi Satu Hasanen ja  henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Ismo Rahikainen.

Kaupunkiympäristölautakuntaan valittiin edsutajaksi Timo Petäjämäki ja henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Pirkko Luusalo.

Kasvatus- ja opetuslautakuntaan valittiin edustajaksi  Hanna-Noora Hurri ja henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Reijo Hämäläinen.

Essoten vammais- ja vanhusneuvostoon valittiin edsutajaksi Anneli Liukkonen ja henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Kauko Väisänen.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.