Mikkelin pitäjän aluejohtokunta, kokous 29.4.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Asukkaiden kuuleminen Mikkelin pitäjän aluejohtokuntaan seuraavalle valtuustokaudelle valittavaksi esitettävistä jäsenistä

MliDno-2021-1785

Valmistelija

  • Matti Laitsaari, rehtori, Matti.Laitsaari@sivistys.mikkeli.fi

Kuvaus

Mikkelin pitäjän aluejohtokunta tekee esityksen tulevalle valtuustokaudelle valittavista aluejohtokunnan jäsenistä ja varajäsenistä asukkaita kuulemalla. Asukkaiden esitykset kootaan tiesuunnittain kuten neljä vuotta sitten.

Aluejohtokuntaa esitetään valittavaksi seitsemän jäsentä ja kolme varajäsentä. Henkilökotaisista varajäsenistä luovutaan.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Teija Räihä, teija.raiha@esedu.fi

Mikkelin pitäjän aluejohtokunta päättää asukkaiden kuulemismenettelystä, jonka pohjalta tehdään esitys tulevalle valtuustokaudelle valittavista aluejohtokunnan jäsenistä ja varajäsenistä. Samalla Mikkelin pitäjän aluejohtokunta päättää, että aluejohtokuntaan valitaan jatkossa seitsemän jäsentä ja kolme varajäsentä. Henkilökohtaisia varajäseniä ei enää valita.

Päätös

Mikkelin pitäjän aluejohtokunta päätti, että ehdokkaita uuteen aluejohtokuntaan kootaan tiesuunnittain ja kyläyhdistyksiltä. Aluejohtokunnan jäsenet huolehtivat kukin tahollaan ehdokkaiden hankkimisesta toukokuun loppuun mennessä. Aluejohtokunta tekee ehdotusten pohjalta esityksen uudesta aluejohtokunnasta kaupunginvaltuustolle. 

Samalla Mikkelin pitäjän aluejohtokunta päättää esittää osaksi kaupungin hallintosääntöuudistusta, että Mikkelin pitäjän aluejohtokuntaan valitaan jatkossa seitsemän jäsentä ja kolme varajäsentä. Henkilökohtaisia varajäseniä ei enää valita.

Tiedoksi

Hallintojohtaja

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.