Ristiinan aluejohtokunta, kokous 10.8.2016

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 63 Kohdeavustus - Ristiinan yhtenäiskoulun oppilaskunta

MliDno-2016-921

Valmistelija

  • Olli Lahti, kehityspäällikkö, Olli.Lahti@mikkeli.fi

Kuvaus

Yläkoulun välituntipihassa ei ole juuri mitään aktivoivaa. Pihassa on paljon asfalttia ja hiekkakenttä. Siinä ei ole minkäänlaisia aktivoivia välineitä. Ristiinan yhtenäiskoulun oppilaskunta on suunnitellut pihaan oppilaita aktivoivia ja liikuntaa lisääviä välineitä.

Aluksi hankimme välineitä, jotka eivät tarvitse maansiirtotöitä tai suuria asennustöitä. Ohessa on lista välineistä joita hankimme pihalle vaiheittain. Tulevaisuudessa pyrimme parantamaan pihan toiminnallisuutta asteittain siten että se aktivoisi oppilaita monipuolisesti. Ajatuksena on mahdollistaa hallituksenkin kärkihankkeen nimissä tunti lisää liikuntaa päivässä oppilaille.  Yhteensä nämä välineet maksavat 10.200 euroa. Omarahoitus osuus 3.000 euroa meillä jo on, jonka oppilaskunta on itse hankkinut. Aluejohtokunnalta haetaan tukea 2100 euroa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jari Viitikka

Valmistelutyöryhmä esittää, että aluejohtokunta tukee välineiden hankintaa 2.100 eurolla todellisista kustannuksista (100 %). Avustus maksetaan jälkikäteen luotettavia selvityksiä vastaan.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Ristiinan yhtenäiskoulun oppilaskunta, Pönniö Merja