Vesiliikelaitoksen johtokunta, kokous 25.1.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Vesiliikelaitoksen johtokunnan kokousaikataulu ja kokousjärjestelyt kevätkaudelle 2024

MliDno-2024-353

Valmistelija

  • Jarkko Laitinen, vesilaitoksen johtaja, jarkko.x.laitinen@mikkeli.fi

Kuvaus

Vesiliikelaitoksen kokouksista on vuoden 2024 kevätkauden osalta laadittu seuraava ehdotus kokousaikatauluksi:

22.2. (toimintakertomus/tilinpäätös)
21.3.
25.4. 
23.5.
13.6.

Vesiliikelaitoksen kokoukset ovat torstaina ja alkavat kello 15.30 ellei erityisestä syystä toisin päätetä. Koska pandemiatilanne voi aiheuttaa edelleen riskejä, kokoukset järjestetään myös etäosallistumismahdollisuudella.

Johtokunnan jäsen, jolla on este osallistua kokoukseen, kutsuu itse varajäsenensä tilalleen. Poissaolosta tai siitä, että jäsen tulee kokoukseen myöhässä, on hyvä ilmoittaa myös kokouksen sihteerille.

Kokouksiin kutsutaan myös nimetyt kaupunginhallituksen ja kaupunkikehityslautakunnan edustajat.

Viranhaltijoista kokouksiin osallistuvat esittelijä ja sihteeri sekä tarvittaessa asiantuntijoina kuultavaksi kutsuttavat.

Mikäli jäsen haluaa jonkin asian käsiteltäväksi kokouksen lopussa kohdassa muut asiat, tulee tästä ilmoittaa joko etukäteen kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille tai viimeistään kokouksen alussa.

Mahdollisista esittelijän päätösehdotuksesta poikkeavista päätösesityksistä on toivottavaa ilmoittaa etukäteen kokouksen puheenjohtajalle ja sihteerille, jolloin asian käsittely ja kirjaaminen hoituvat sujuvammin. Kokouksen sujuvoittamiseksi pidemmät keskustelut pyritään käymään jo ennen kokousta.

Mikäli kokousaikatauluun tai kokousten alkamisaikoihin on pakottava syy tehdä muutoksia, puheenjohtaja ja esittelijä oikeutetaan sopimaan siitä. Muutoksista ilmoitetaan lautakunnan jäsenille ja muille kokouksiin kutsuttaville välittömästi.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jarkko Laitinen, vesilaitoksen johtaja, jarkko.x.laitinen@mikkeli.fi

Vesiliikelaitoksen johtokunta hyväksyy edellä olevan kokousaikataulun ja kokousohjeet kevätkaudelle 2024. Puheenjohtaja ja esittelijä oikeutetaan sopimaan muutoksista, jos niihin on pakottava syy.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Vesiliikelaitoksen johtokunnan jäsenet, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunkikehityslautakunta, vesilaitos

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.