Kaupunkikehityslautakunta, kokous 30.1.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 13 Muut asiat

Päätös

Kaupunkikehitysjohtaja Jouni Riihelä kertoi, että lautakunnan kokouksiin otetaan ajankohtaisia teemoja, joista asianomainen viranhaltija tulee kertomaan kokouksen alussa. Koska kokoukset ovat viranhaltijoille työajaksi luettavaa aikaa, pyritään siihen, etteivät he turhaan joudu osallistumaan kokouksiin ja muutenkaan odottamaan omaa vuoroaan.

Jäseniä pyydetään toimittamaan kysymyksensä etukäteen esittelijälle, jolloin vastaukset voidaan hankkia valmiiksi.

Saara Isoaho muistutti roskakorien puutteesta Lehmuskylässä Tuomikadun ja Vaahterakadun valillä mm. luistelukentän lähistöllä.

Kerttu Hakala kertoi, että etäyhteydellä osallistuvien on vaikea huomata, jos joku jäsenistä poistuu kokouksesta, ellei tämä itse ilmoita poistumisestaan tai puheenjohtaja mainitse sitä.

Marita Hokkanen toivoi tutustumiskäyntiä Saimaanportin kouluun. Jouni Riihelä vastasi, että sellainen voidaan järjestää, mutta ei kokouksena, koska etäyhteyksien kanssa voi tulla ongelmia.

Pekka Pöyry muistutti talouden tasapainottamisesta ja siitä, että käyttötalous tulee huomioida kaikissa kustannusvaikutuksia aiheuttavissa päätöksissä.

Jaakko Väänänen toivoi lautakuntaan esittelyä Marskinaukion suunnitelmista.

Merkitään, että Jaana Strandman ja vanhusneuvoston edustaja Aija Himanen poistuivat kokouksesta tämän pykälän käsittelyn aikana.


Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.