Haukivuoren aluejohtokunta, kokous 31.5.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 21 Kirkkovene Haukivuoren satamaan esille

MliDno-2022-2412

Valmistelija

  • Eveliina Naumanen, eveliina.naumanen@hotmail.com
  • Eljas Pölhö, eljaspolho@me.com
  • Elina Vauhkonen, elina.vauhkonen@gmail.com

Kuvaus

Haukivuoren kotiseutuyhdistys veneen osakkaana on tiedustellut kirkkoveneen muilta omistajilta suostumusta siirtää vene nykyiseltä varastointipaikalta (jonka katto romahti talvella), kunnostaa vene näyttelykuntoon ja asettaa se näytteille esimerkiksi katokseen. Yhdistyksen kevätkokouksessa oli esillä muutamia sijoitusvaihtoehtoja, joista satama oli ylivoimaisesti suosituin kohde. Sovittiin, että Eljas Pölhö selvittää aluejohtokunnan kannan tähän asiaan ja jos asiasta päästään yksimielisyyteen selvittää lupa-asiat kaupungin kanssa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Eveliina Naumanen, eveliina.naumanen@hotmail.com

Haukivuoren aluejohtokunta tukee ehdotusta satama veneen sijoituspaikkana ja osallistuu sijoituspaikan suunnitteluun mahdollisuuksiensa mukaan. Mahdollisista avustuksista tähän liittyen päätetään hakemuksien perusteella kokouksissa.

Päätös

Puheenjohtaja muutti päätösehdotusta seuraavasti: Haukivuoren aluejohtokunta tukee ehdotusta satamaa veneen sijoituspaikkana ja osallistuu sijoituspaikan suunnitteluun mahdollisuuksiensa mukaan. Mahdollisista avustuksista tähän liittyen päätetään hakemuksien perusteella kokouksissa.

Lisäksi aluejohtokunta selvittää veneelle väliaikaisen talvisäilytystilan esimerkiksi palotallilta.

Muutettu päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Kaupunginarkkitehti Ilkka Tarkkanen, palvelukoordinaattori Minna Rautio, Haukivuoren kotiseutuyhdistys/puheenjohtaja Jarkko Häkkinen

Muutoksenhaku

Päätökseen, joka koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa ei saa kuntalain (410/2015) 136 §:n perusteella hakea muutosta.