Ristiinan aluejohtokunta, kokous 13.4.2016

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 32 Ristiinan kotisivut

MliDno-2015-295

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Olli Lahti, kehityspäällikkö, Olli.Lahti@mikkeli.fi

Kuvaus

Ristiinan aluejohtokunta on ottamassa käyttöön Ristiinan kotisivut. Ristiinan kunta on ylläpitänyt kotisivuja vuoden 2012 loppuun saakka, jolloin kunta liittyi Mikkelin kaupunkiin. Kotisivuja on valmisteltu/uudistettu yhdessä Verkkoverstaan ja valmistelutyöryhmän kanssa. Hankkeen kokonaiskustannus on 5 183,20 e sisältäen alvin. Vuotuiset käyttökustannukset 293,72 e/vuosi sis.alv.

Valmistelu on aloitettu lokakuussa 2014 ja kotisivuja on aikataulun mukaan työstetty siten, että ne olisivat valmiit käyttöön otettavaksi helmikuun alusta lukien 2015. Verkkoverstaan Kimmo Hartikainen on esitellyt hanketyöryhmälle ja valmistelutyöryhmälle joulukuussa 2014 ja tammikuussa 2015. Luonnosta oli esittelemässä Verstaan edustaja Jussi Sinkko.

Päätösehdotus

Esittelijä

Jari Viitikka, jari.viitikka@pp.inet.fi

Aluejohtokunnan puheenjohtaja:
Aluejohtokunta kuuli tilanneselvityksen kotisivujen tilanteesta. Työryhmä jatkaa asian eteenpäin viemistä.

Päätös

Hyväksyttiin.

Valmistelija

  • Olli Lahti, kehityspäällikkö, Olli.Lahti@mikkeli.fi

Kuvaus

Ristiinan uudistetut kotisivut ovat olleet toiminnassa yli vuoden ajan. Kotisivujen ylläpitäjäksi ryhtyi Milja Kinni-Jenu. Milja Kinni-Jenu on ilmoittanut luopuvansa tästä tehtävästä. Ristiinan kotisivujen toimivuuden varmistamiseksi on tarpeellista turvata sivujen ylläpito ja siihen on haettu uutta ylläpitäjää. Tehtävän hoitamiseksi on tehnyt tarjouksen ristiinalainen yritys Catpond Event Services Tmi. Tarjouksessa yritys tarjoutuu huolehtimaan kerran viikossa tapahtumien yms. lisääminen sivustolle, tunnusten luominen yhdistyksille ja yhdistysten aktivointi päivitysten tekemiseen, aluejohtokunnan omien tapahtumien, kokouspöytäkirjojen ylläpito sivustolla, Ristiina -sivujen kehittäminen yhteistyössä aluejohtokunnan ja Verkkoverstaan kanssa. Korvausesitys on 150 e/kk alv 0%. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja irtisanomisaika yksi (1)  kuukausi. Etukäteislaskutus kuusi (6)  kuukautta. 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jari Viitikka

Valmistelutyöryhmä esittää, että aluejohtokunnan sivujen ylläpitäjäksi valitaan Catpond Event Services Tmi.

Päätös

Asia jätettiin pöydälle lisäselvityksiä varten ja asia tuodaan uudelleen toukokuun kokoukseen.

Tiedoksi

Catpond Event Services Tmi