Konserni- ja elinvoimajaosto, kokous 20.11.2018

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 113 Kunnan Taitoa Oy:n ylimääräinen yhtiökokous 29.11.2018

MliDno-2018-740

Valmistelija

  • Tiia Tamlander, konsernitarkastaja, tiia.tamlander@mikkeli.fi

Kuvaus

Kunnan Taitoa Oy:n ylimääräinen yhtiökokous pidetään torstaina 29.11.2018 klo 9.00 alkaen. Kokouspaikkana on kokoushuone B3.6 (Graniitti) Kuntatalolla, osoite Toinen linja 14, Helsinki. Kokousedustajien valtakirjojen vastaanottaminen ja rekisteröinti aloitetaan klo 8.00.

Ylimääräisen yhtiökokouksen pääaiheena on Kunnan Taitoa Oy:n ja KuntaPro Oy:n yhdistyminen ja siihen liittyvät päätöskohdat. Kokouksessa päätetään mm. seuraavista asioista:

  • Hallituksen jäsenen valinta

Hallituksen jäsen ********* on ilmoittanut erostaan Kunnan Taitoa Oy:n hallituksesta. Yhtiöjärjestyksen mukainen minimijäsenmäärä on viisi jäsentä. Nimitysvaliokunta esittää, että hallitukseen valitaan uutena jäsenenä *********.

Hallituksen muodostavat seuraavat hallituksen nykyiset jäsenet

*********

*********

*********

*********

  • "Uuden Yhtiön" strategia ja liiketoimintasuunnitelma
  • Sulautuminen ja valtuutus hallitukselle

Hallitus valtuutetaan jatkamaan sulautumissuunnitelman ja muiden tarvittavien asiakirjojen valmistelua, allekirjoittamaan sulautumissuunnitelma tarvittavine liitteineen, rekisteröimään sulautumissuunnitelma sekä hakemaan kuulutus sulautuvan yhtiön velkojille.

  • Siirtymävaiheen hallituksen jäsenen valinta

Osakassopimuksen mukaisesti tullaan kevään 2019 yhtiökokouksessa valitsemaan siirtymävaiheen hallitus jatkamaan "Uuden Yhtiön" hallituksena seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen (2020) päättymiseen asti. Siirtymävaiheen hallitus muodostuu 4 Kunnan Taitoa Oy:n ja 4 KuntaPro Oy:n nykyisen hallituksen jäsenestä.

Nimitysvaliokunta esittää, että Kunnan Taitoa Oy:n hallituksesta "Uuden Yhtiön" hallitukseen valitaan *********. KuntaPro Oy:n hallituksesta esitetään valittavaksi *********. Nimitysvaliokunta esittää, että hallituksen puheenjohtajaksi valitaan ********* ja varapuheenjohtajaksi *********.

  • Nimitysvaliokunnan valinta uudelle yhtiölle vuodelle 2019-2020

"Uuden Yhtiön" osakassopimuksen mukaisesti kolme suurinta osakkeenomistajaa (Hämeenlinna, Pori, Turku) ja kolme suurinta Tahe-asiakasta (Salo, Kouvola, Kotka) ovat valmistelleet esityksen nimitysvaliokunnan kokoonpanosta "Uudelle Yhtiölle" vuosille 2019-2020. Esityksen mukaisesti nimitysvaliokuntaan kuuluvat *********, ********* ja *********. Kotkan, Porin ja Hämeenlinnan kaupunkien esitykset tuodaan kokoukseen.

Konserni- ja elinvoimajaosto on nimennyt kokouksessaan 20.6.2017 Kunnan Taitoa Oy:n yhtiökokousedustajaksi talousjohtajan ja varalle taloussuunnittelupäällikön.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Timo Halonen, kaupunginjohtaja, timo.halonen@mikkeli.fi

Konserni- ja elinvoimajaosto merkitsee Kunnan Taitoa Oy:n ylimääräisen yhtiökokouksen tiedoksi ja antaa tarvittavat ohjeet kokousta varten.

Päätös

Merkittiin.

Tiedoksi

Edustajaksi nimetty