Haukivuoren aluejohtokunta, kokous 4.5.2017

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 25 Tiedoksi

Valmistelija

 • Leo Laukkanen

Kuvaus

 1. Talousarvion toteutuminen 1.5.2017
 2. Neuvottelu Haukivuoren junavuorojen palauttamisesta pidettiin 19.4.2017 kaupungintalolla. Tilaisuudessa oli mukana VR:n viestintä- ja sidosryhmäjohtaja Otto Lehtipuu, videon välityksellä VR:n  suunnittelupäällikkö, Etelä-Savon maakuntaliitosta Teppo Leinonen, maaseutuyrittäjä Heikki Nykänen, kaupunginjohtaja Timo Halonen, tekninen johtaja Jouni Riihelä, liikenne-koordinaatti Liisa Heikkinen, aluejohtokunnan puheenjohtaja Leo Laukkanen ja aluejohtokunnan sihteeri Olli Lahti. 
 3. Kokemuksia kevätmessuilta Helsingissä 6.-10.4.2017.
 4. Turvetuotantoon tutustumistilaisuus Haukivuorella aluejohtokunnan, kalastuskunnan, Keski-Suomen maakuntaliiton, Etelä-Savon maakuntaliiton, Etelä-Savon Elyn, Mikkelin kaupunginjohdon edustajille  esittely- ja tutustumistilaisuus toukokuussa Haukivuorella. 
 5. Vapaa-ajanasukkaiden aluejohtokunnan ajankohtaisinformaatio ja kuulemis- ja kehittämiskeskustelu Haukivuoren tilanteesta, 4.7.2017 klo 14.00-16.00, Yhtenäiskoululla, Koulutie 3, Kahvitarjoilu.
 6. Kyyveden vesienhoidon johtoryhmä suoritti 3.5.2017 Nykälänjoen, Kangasjärven vesienlaadun ja Esko Vahvaselän turvetuotannosta poistettujen peltojen sekä Ropolansuon kemikaliointiin tutustumismatkan.
 7. Aluejohtokunnan puheenjohtajan esitteli 27.4.2017Savonlinnan kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle Haukivuoren aluejohtokunnan strategiaa ja toimintaa.
 8. Asko Kohvakka ilmoitti Haukivuorelle muuttaneesta nelihenkisestä perheestä Helsingistä, jonka muuttopäätökseen oli vaikuttanut Haukivuoren yhtenäiskoulun toiminta ja ympäristö.
 9. Asko Kohvakka ilmoitti, että Haukivuoren sataman kioskin vuokraamisesta kiinnostunut henkilö ei vuokraa sitä, koska esitettyä vuokraa hän ei kioskin tuloilla voi maksaa ja velvoite sataman vessan auki pitäminen aamusta iltaan ei hänen kohdalla ole mahdollista.
 10. Leena Teittinen huomautti Asemankylän vinoista ja kaatuneista osoiteviitoista.
 11. Kesäkalenteri 2017. Aluejohtokunnan puheenjohtaja ilmoitti, että kalenteri valmistuu viikon sisällä ja siihen tulee aluejohtokunnan perinteiset terveiset ja painotukset.

Päätösehdotus

Esittelijä

 • Leo Laukkanen

Saatetaan tiedoksi.

Päätös

Hyväksyttiin.