Haukivuoren aluejohtokunta, kokous 31.3.2016

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 21 Haukivuori esite

MliDno-2016-832

Valmistelija

  • Leo Laukkanen

Kuvaus

Haukivuoresta on tehty v.1996 markkinointiesite ja nyt on ryhdytty tekemään uutta esitettä, joka perustuu em. malliin.  Esite on kahdeksan sivuinen A 4 koko, jonka sisään voi lisätä esittelyaineistoa. Suunnitteluvaiheessa on ehdotettu 500 kappaleen erää. Esite painottuu Haukivuoren pitäjää kuvaaviin keskeisiin asioihin ja tekijöiden kuvamateriaaliin ja niitä selostaviin lyhyisiin teksteihin. Tähän kansioon liitetään nyt vapaana olevaa tonttitietoa sitä tukevalla värikuvakartalla Asemankylästä. Esitteen lähtökohta on se, että käyttöikä on 3 - 5 vuotta.

Suunnittelusta ja kustannusarvioista vastaa Saku Niilo-Rämä. "Esitekansiota" käytetään jatkossa myös muihin markkinointi- ja myynninedistämistarpeisiin! Jos kustannukset ja malli tyydyttää aineisto on valmis pääsiäisen aikoihin hyväksyttävissä ja käytettävissä messuilla.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Leo Laukkanen

Aluejohtokunta hankkii Haukivuori-esitettä 250 kappaletta hintaan 900 euroa. Esitettä jaetaan Helsingin matkailumessuilla 150 kappaletta ja loput myöhemmin järjestettävissä yleisötilaisuuksissa. Puheenjohtaja esitteli esiteluonnoksen aluejohtokunnalle.

Päätös

Hyväksyttiin  esitteeseen suoritettavilla seuraavilla muutoksilla ja lisäyksllä; 

1) kansikuva uusiksi.

2) kakkossivun tekstiin pientä muutosta. minulla uusi teksti.

3) tekstin näkyvyys heikkoa (sininen järvipohja valkea teksti)

4) tonttikartta: kohdennus kuntakeskuksen osayleiskaavakohdasta; omakotitalotontit näkyviin.

5) keskiaukeaman tekstit myös vas. kuvien alla heikosti näkyvillä.

6) ...myös luomuna, suomen ykkösaluetta, puutarhan nimi, suomen suurimpia. myös kesäkukat...

suoraan tuottajilta ja haukivuoren uudelta torilta. alakuvan kaalikuvaan tilan nimi.

7) viimeisen sivun kartta sama kuin vanhassa esitteessä.

8) kuvissa haluttaisiin ainakin näkyvän uusi tori ja nykynäkymä järvelle, Häkkilän uusittu polku, satama konkreettisemmin; olisiko uuden suunnitelman pohja tai kuva järveltä päin? Aluejohtokunnan puheenjohtaja ja Saku Niilo-Rämä  tekevät tarvittavat muutokset luonnosesitteesen 4.4.2016 mennessä.

Tiedoksi

Saku Niilo-Rämä,