Haukivuoren aluejohtokunta, kokous 31.3.2016

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 20 Haukivuoren seudun kesäkalenteri 2016

MliDno-2016-833

Valmistelija

  • Olli Lahti, kehityspäällikkö, Olli.Lahti@mikkeli.fi

Kuvaus

Haukivuoren aluejohtokunnan ja Haukivuorelaiset ry:n neuvottelussa tuli esille mm. Haukivuoren kesäkalenterin päivittäminen tänä vuonna. Asiasta on aluejohtokunnan puheenjohtaja ollut yhteydessä Haukivuoren Seudun  Jarno Laatikaiseen. Jarno Laatikainen antaa asiasta tarkemman ehdotuksen 22.3.2016 mennessä aluejohtokunnalle.

Ehdotus; Saatetaan asia aluejohtokunnalle tiedoksi ja linjattavaksi, kun ehdotus on aluejohtokunnalle toimitettu.

Päätös; Hyväksyttiin

22.3.2016 Haukivuoren seudun ehdotus;

Toukokuun alussa jaetaan Haukivuoren Kesäkalenteri 2016. Kalenteri kohdennetaan pääasiassa haukivuorelaisille, niin vakituisille kuin kesäasukkaillekin. Lisäksi kalenteri on jaossa naapuri-paikkakuntien matkailuinfoissa ja haukivuorelaisissa palveluyrityksissä. 

Yhteistoimintamuodot;

- Kesäkalenterissa on aluejohtokunnalle kolme (3) sivua tiedottamista varten ja yksi (1) sivu aluejohtokunnan asukastervehdykselle sekä turisteja ja kesäasukkaita varten suunnattu   nähtävyyskartta.

- Kalenterissa julkaistaan kaikki Haukivuoren alueen kesäkauden tapahtumat.

- Palveluhakemistossa julkaistaan Haukivuoren alueen kaikkien palveluntarjoajien yhteystiedot toimialoittain, tiedotus asiasta on hoidettu Haukivuoren Seudun kautta.

- Haumedia Oy suorittaa kesäkalenterin kustannustoiminnan ja jakelun (sis. osoitetietojen hankinnan).

- Lisäksi yritys toteuttaa myös sähköisen kalenterin ja huolehtii sen toimintakuntoon saattamisesta hyperlinkkeineen sähköisessä lukuohjelmassa Haukivuoren kotisivuilla.

- Selaaminen onnistuu myös mobiili- ja tablet -tietokoneilla, kesäkalenteri on siten luettavissa missä päin tahansa maailmaa sujuvasti.

Yhteistyösopimuksen arvo:

Haumedia Oy ehdottaa yhteistyösopimuksen arvoksi 2.250 euroa (sis. alv. 24 %).  Sähköisen julkaisualustan lisenssimaksu on 300 euroa (sis.alv. 24 %).  Kokonaishinta: 2.056,45 € + alv 493,55 €, yhteensä 2.550 euroa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Leo Laukkanen

Aluejohtokunta esittää linjattavaksi ja hyväksyttäväksi yhteistyösopimuksen Haumedia Oy:n kanssa.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Haumedia Oy, Lahikainen Jaana