Haukivuoren aluejohtokunta, kokous 23.2.2017

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 7 Kalvitsan kylätoimikunnan tukeminen aluejohtokunnan toimenpitein

MliDno-2017-425

Valmistelija

 • Leo Laukkanen

Kuvaus

Kalvitsan kylätoimikunta on koonnut vuodelle 2017 oheisen toiminta-/tapahtumalistan;

 1. Tammikuussa koulun pururadalle on tehty hiihtolatu. Koulun pihan auraus koko talveksi. Kustannus kyläyhteisölle 200 €.  
   
 2. Suomi 100 –tanssit tanssilavalla elokuussa. Ensimmäinen yhteydenotto on otettu Kenttäharmaisiin ajankohdasta sopimiseksi. Kustannusarvio 500 € kyläyhteisölle. Aikaisempina vuosina tilaisuus on ollut ilmainen, päätös tämän vuoden osalta tekemättä.
   
 3. Elo-syyskuussa patikkaretki Louholle tai muuhun kohteeseen, kustannus makkarat ja mehut ovat 50 €.
   
 4. 7.10.2017 Savon radan päivä yhteistyössä Haukivuorelaiset ry:n kanssa. Kustannuksia ei tule, jos matkaliput matkustajat maksavat itse. On esitetty myös että matkat olisivat ilmaisia matkustajille, jolloin kustannus on 400 €.  Tapahtumia on asemalla ja kaksoisvahtituvassa.
   
 5. 2.12.2017 lasten leivontatapahtuma, kustannus tarvikkeista on 80 €.
   
 6. 3.12.2017 Pikkujoulut, tarjotaan joulupuuro ja torttukahvit kustannus tarvikkeisiin 150 €, joululaulattajakustannus on 100 €.
   
 7. Kalvitsan Sanomat, ilmestymiskertoja kaksi, kesällä ennen tansseja ja syksyllä ennen Savon Radan päivää, kustannus on 400 €.
   
 8. Mainosjulisteet tapahtumista, kustannus on 100 €.

Lisäksi suunnitelmissa on seuraavat tapahtumat; Kalvitsan teatterin esitys koululla tai tanssilavalla. Kustannus katetaan pääsylipuilla. Pesäpallo-ottelut kesällä, haastetaan Haukivuorelaiset, Hiirolalaiset ????

Päätösehdotus

Esittelijä

 • Leo Laukkanen

Haukivuoren aluejohtokunta tukee koulun pihan aurausta 200 eurolla ja Kalvitsan Sanomien ilmestymistä 400 euroa. Tuki maksetaan jälkikäteen luotettavia selvityksiä vastaan. Muut toimet kuuluvat Haukivuorelaiset ry:n tapahtumatoiminnan vastuusektoriin ja yhteistyöhön.

Päätös

Hyväksyttiin.

 

Tiedoksi

Kalvitsan kylätoimikunta, Jaana Lahikainen