Haukivuoren aluejohtokunta, kokous 13.12.2018

Esityslista on tarkastamaton

§ 81 Haukivuoren pyöräilyreitin opasteviitoituksesta, hankinnasta ja pystytyksestä

MliDno-2017-428

Valmistelija

  • Silva Suomala, osallisuuskoordinaattori, silva.suomala@mikkeli.fi

Kuvaus

Haukivuoren aluejohtokunnan puheenjohtaja on lähettänyt sähköpostitse Mikkelin kaupungille ehdotuksen Haukivuoren pyöräilyreitistön opasteista (tarjous on Mainospuu Oy:n tekemä). Mikkelin seudun ympäristöpalveluilla on vireillä Mikkelin seudun retkeilyreitit -hanke, jossa pyritään yhdenmukaistamaan Mikkelin alueen retkeilyreitit. Aluejohtokunnan ehdotus pyöräilyreitistön opasteiksi on Liikenneviraston pyöräreittien opasteviitoista tekemän suosituksen mukainen.

Pyöräreitistön opasteiden ja pystytysten tekemistä on ehdotettu yhdeksi Haukivuoren aluejohtokunnan vuoden 2019 strategiseksi hankkeeksi, ja esitys on käynyt Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnan käsittelyssä.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Leo Laukkanen

Haukivuoren aluejohtokunta toteuttaa Haukivuoren pyöräreitistön ja eräpolkujen esitteet myös englanniksi.  Esitteet otettaan työn alle kun reitistöihin tulossa olevat muutokset ovat vahvistuneet tai toteutettu.

Yhteyshenkilöiksi ja viitoitustoimenpiteiden pystytysyhdyshenkilöiksi esitetään pyöräreitille Olli Lahtea sekä lupa-asioiden vastaavaksi Terhi Patjaa ja Olli Lahtea.

Tiedoksi

Mikkelin kaupunki/Harri Kaipainen, Pekka Turunen

Käsiteltävät asiat