Anttolan aluejohtokunta, kokous 26.11.2018

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 88 Etelä-Savon liikunta ry:n Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanke syksylle 2019 / Anttolan aluejohtokunta

MliDno-2018-2422

Valmistelija

  • Silva Suomala, osallisuuskoordinaattori, silva.suomala@mikkeli.fi

Kuvaus

Anttolan aluejohtokunta vastaanotti lokakuun 2018 lopulla sähköpostin Tanssin taikaa ja tasapainoa -hankkeesta. Sähköpostiviestissä toivottiin, että kylät ja kaupunginosat ilmoittaisivat kiinnostuksensa hankkeen toteuttamiseen omalla alueellaan. Viestin sisältö on alla:

”TANSSIN TAIKAA JA TASAPAINOA MAASEUDULLE SYKSYLLÄ 2019                                                                                         

Hei hyvä liikunnan ja tanssin ystävä,                                                                          

Etelä-Savon Liikunta ry (ESLi) suunnittelee ensi syksylle 2019 alkavaksi Tanssin taikaa ja tasapainoa -hanketta.

Toiminta-alueena on Veej’jakaja ry:n alue: Mikkeli (pois lukien ydinkeskusta), Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Pieksämäki ja Puumala. Veej’jakaja ry on maaseudun kehittämisyhdistys ja Leader-toimintaryhmä.

Tanssin taikaa ja tasapainoa tarjoaa monipuolista tanssinopetusta ja -ohjausta maaseudulle. Tavoitamme eri-ikäiset kuntalaiset yhteisten tapahtumien ja kurssien kautta.  Yhteistyössä on mukana paikallisia toimijoita, vahvistettuna tanssin ammattilaisilla ja pitkän linjan harrastajilla. Tanssi ja tanssiliikunta tuodaan monipuolisella kirjolla lähelle maaseudun asukkaita – tanssien kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia! Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.

Nyt on aika tehdä ennakkoilmoitus, jos kiinnostuit Tanssin taiasta ja tasapainosta.  Laita minulle viestiä 7.11.2018 mennessä jos tanssi tuntuu sopivalta ja toivotulta harrastukselta teidän omalle kylälle tai kaupunginosalle?

Hankehakemus tehdään tämän vuoden puolella ja jos rahoitus järjestyy, niin toiminta käynnistyy ensi syksynä. Yhteistyömuotoihin ja yksityiskohtiin yms. palataan, kun hankkeen toteutuminen varmistuu.”

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Maija-Liisa Paananen, monaliisa.paananen@gmail.com

Anttolan aluejohtokunta on kiinnostunut Etelä-Savon Liikunta ry:n Tanssin taikaa ja tasapainoa -hankkeesta ja esittää hankkeelle, että hanketoimintaa suunnitellaan Anttolaan.

Päätös

Hyväksyttiin.

Lisäksi merkitään, että Etelä-Savon Liikunta ry:n Tanssin taikaa ja tasapainoa -hankkeesta on vastattu myönteisesti.

Tiedoksi

Etelä-Savon Liikunta ry

Muutoksenhaku

Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §.